Učitavanje...

Lepota & Zdravlje

Budite lepi i zdravi svaki dan.
 Supra Vit L Carnitin Kendy

SupraVit L-Carnitin


za ubrzano sagorevanje masti i postizanje normalnog metabolizma

Pretvara masnoću u energiju. Pomaže proces gubljenja kilograma. Povećava fizičku izdržljivost organizma tokom sportskih i drugih vežbanja. Jača imuni sistem. Pomaže kod iscrpljenosti organizma. L-Karnitin je važna prirodna komponenta koja ima posebnu ulogu u energetskom metabolizmu tela. On prenosi masne kiseline u mitohondriju koja je „topionica“ ćelija. Posebno je važno da L-Karnitin koji konzumirate sadrži 100% čistog L-Karnitina i 0% D-Karnitina.

L-Karnitin korišćen za Supravit L-Karnitin je registrovana trgovačka marka L-Carnipure švajcarskog proizvođača Lonza. On je jedini snabdevač 100% biotehnološki proizvedenog L-Carnipure sa 0% D-Karnitina. Zahvaljujući njegovim kvalitetima, L-Carnipure od Lonza je jedini u svetu sa GRAS (Opšte Prepoznatljiv kao Bezbedan) statusom od FDA (Administracija hrana i lekovi) i to je jedini Karnitin koji je prihvaćen u ljudskoj SupraVit L-Karnitin ishrani u SAD.

L-Karnitin ima važnu i fundamentalnu funkciju u energetskom metabolizmu. Pored toga što je dobar za sportiste odnosno za duge i naporne treninge, isto kao i za osobe koje se bave rekreacijom u slobodno vreme, SupraVit L-Karnitin je takođe pogodan za osobe na dijeti, trudnice i dojilje, starije osbe, vegetarijance, dijabetičare i osobe koje žele da održe i poboljšaju svoje zdravstveno stanje.

Sadržaj po kapsuli (0,6g):
Energetska vrednost 10,04 kj / 2,4 kcal
Proteini 0,27 g
Masti 0,0026 g
Ugljeni hidrati 0,31 g
L-Carnitin 500 mg
So magnezijuma 5 mg
Komercijalno pakovanje Transportno pakovanje
12 komada 12 x 12 kom. pak. = 144

bez veštačkih boja

Prirodne arome


Slični Proizvodi

Supra Vit Active Kendy
Ginseng + propolis + E vitamin
pruža energiju i snagu za poboljšanje fizičkih performansi
Supra Vit Beauty Kendy
Beauty - Kosa, Nokti, Koža
za sjajniju kosu, zdravu kožu i jače nokte
Supra Vit Ginko Biloba Kendy
Ginkgo Biloba + Mg
za pojačanu prokrvljenost u mozgu i linfi
Supra Vit ACE Kendy
Kendy Zasladjivač
odličan ukus sa 0 kalorija